Svadbeni salon

Vjenčanje, jedan od najznačajnijih događaja u životu svakog čovjeka, zauzima posebno mjesto u našoj ponudi.

“Restoran Biser” je u mogućnosti da od Vašeg vjenčanja napravi spektakl za pamćenje bilo da se odlučite za intimno vjenčanje ili za svadbu na koju ćete pozvati veliki broj prijatelja.

Izuzetno koncipiran prostor obuhvata ekskluzivan restoran sa 350 mjesta i otvorenom terasom. Preko 20 različitih menija domaće i internacionalne kuhinje, profesionalno osoblje i vrhunska dekoracija, učinit će dan Vašeg vjenčanja nezaboravnim. Nudimo i veliki izbor domaćeg i uvoznog pića.

Također Vam nudimo i posebnu uslugu – Catering, visokokvalitetnu uslugu koju s ponosom nudimo našim gostima. Naš iskusan catering tim spreman je udovoljiti svim vašim zahtjevima.
Pobrinućemo se da uživate u svakom trenutku vaše svečanosti. Mi obraćamo pažnju na detalje koji su Vama bitni. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte ili nas posjetite.


Organizujemo svadbe za pamćenje! Zato
dođite i uvjerite se da je “Restoran Biser”
najbolji izbor za Vaše vjenčanje!

Tradicija duga 40 godina

Naš ambijent Vam garantuje ugodan provod sa društvom ili sa porodicom. Uživajte u raznovranoj ponudi hrane i pića.
Za istinske gurmane u ponudi je internacionalna kuhinja kao i neizostavni specijaliteti narodne kuhinje, kuhinje karakteristične za cijelu Bosnu i Hercegovinu, a posebno ovaj dio države.